středa 2. ledna 2013

Mobile.

Where is home?

jsem někde jako doma, daleko od domu kde mám všechny věci v krabici. Můj domov je v krabici a v cestovní tašce, tam kde je zrovna hezky, tam vyndám věci a je to doma.

Momentálně je doma tady, na koleji, kde slunce v kuchyni propaluje zorničky a kde potkáš jenom příjemný lidi. Zase ty známý tváře, který se usmívají a všecko vypadá tak jednoduše.

Zjišťuju, že moje dezolátní stavy přicházejí hlavně na tom místě, který by mělo bejt nazvaný "doma", bože ten dům vyvolává tak příšernej pocit osamělosti. Asi kvůli těm vánocům v prváku, těm 4 letem na gymplu, těm nenaplněným snům a tím, že mi tam pořád někdo říká, jak neschopná jsem. A protože povodně. A vůbec Olomouc je tak úžasná krásná a depresivní. Možná je to kvuli pocitům, ve kterých sem byla narozená, kvůli emocím těch dvou důležitých lidí. A teď je tím prosáklé celé being there, proto moje dětství a Prostějov byly naprostým útěkem do divočiny, běháním po kopcích a za školou, před školou, za nádrem a všude. Ale nepouštěli jsme draky, to mě fakt mrzí, já chci draky a ne ty jako minule, protože z toho pak stejně bylo smutno na poště.

A teď tu svítí slunce a není přetopeno, na chodbě smrdí fretka, ale co chceš, že. A zítra přijede B., takže pohoda. A taky potřebuju otvírám na konzervy, protože kuli jednomu pitomýmu kondenzovanýmu mliku až dolů a zase nahoru, to je pěknej vopruz, kámové.

Podívejte se na video kde psi obědvají, dejte si vodkový medvídky, nepijde devět loků jacka danielse zapíjeje to vínem, předtím myslivca - rychlá smrt.

Overload. Už sem psala to s tím unicornem? porno v californii. ahoj.

Žádné komentáře:

Okomentovat