úterý 17. dubna 2012

Blah.

Jedno vysvětlení existence neexistuje, stejně jako osobitost člověka, kuli tabule rase, socializaci a dualismu.

Někdy ale tělo a duši nerozdělíš a lidi to nedokážou pochopit, protože chtějí jen jedno. Nebaví mě to. Byl by to krásný alegorický román o putování dvou. Chci na výlet.

Nejlépe se píše se sklenicí vína, protože je člověk neúplně realistický a neúplně nemožný. Asi. Myšlenkový víření bych to nazvala, jako listy na podzim.

Lidi v autobuse mají spoustu myšlenek. Má-li každá myšlenka energii, je autobus hrozně přecpaný a možná proto někdy ten tíživý pocit, když lidi myslí moc negativně. Myslím, že mě to trochu děsí. A ta představa je dusivá a vyvolává šum v hlavě. Ještě že cizí myšlenky nejdou slyšet.

Přestat kouřit kuli tomu, že tabák zabíjí není důvod. To by člověk musel přestat žít, aby ho už nemělo co zabíjet.

2 komentáře:

  1. "If you use your eyes." Když používáš svůj zrak a ještě k tomu jitřní zrak, tak je nelehké nevidět duši a srdce, víš.
    Tak pak není divu, že myšlenka o universální jednotě dvou duálů by si přála být zaseta.

    O atmosféře při jízdě autobusem máš pravdu. V neděli jsem tradiční cestu do Ol. vlakem zaměnila za autobus a myslím, že něco takového už hodně dlouho neudělám. Stresující, negativní, tunelářské (s tím, že žádní světlo na konci tunelu nesvítilo, autobus pádil do nekonečného neznáma)...

    OdpovědětVymazat
  2. btw: Když se přihlašuješ na účet google, je tam psáno: "Jeden google, jedny zásady." A Ty si můžeš vybrat, zda si ty zásady chceš přečíst, nebo zda jsi o jednom googlu přesvědčena a při kliknutí na "ano, chápu" si řekneš, že žádné zásady číst nepotřebuješ, že už všechno víš. :)

    OdpovědětVymazat