pátek 14. prosince 2012

Citový výlevy v 1 ráno.

Ha. Po pěti hodinách spánku si říkám, že bych to dneska mohla zabalit brzo. Ale asi si dám ještě jednoho doktora tak jako aby mi bylo líp. Mám hroznou chuť na něco neřestně sladkýho nebo na mozzarelu s rajčatama. Strašně důležitý informace, ale moderní psychiatrie prej vznikla hlavně díky romu, že se lidi začli víc zkoumat a sebereflektovat. A člověk často cítí potřebu jíst, ale málo se zamýšlí nad tím, co by si fakt dal a prostě jí. Otázka je, zde je vůbec podstatný zamýšlet se na nad nějakejma touhama po steaku nebo čokoládě, ale zase uspokojování libida je celkem důležitý, protože konflikt v Egu pak může vyvolat těžký deprese. Takže třeba lidem hrabe vlastně jenom proto, že nepřemýšlí nad tím, co by chtěli sníst.

A tak to dopadá, když zapojím do řešení svůj chytrý mozek a dospěju k úžasnému závěru. Sem si dycky říkala, že bych chtěla vydat knihu nějakých zamyšlení nad světem, nějaký těžký filosofie, ironie a tak, chňápeš. Ale když to tak pozoruju, možná spíš parodie. Ale on to nikdo číst nebude, stejně to nikdo nečte ani tady, až na pár milých stvoření.

tyvole du spat. jo a p.s. řidiči trolejů sou kreteni a idoti a vůbec si musí mastit svoje už tak dost ohavný a oslizlý EGO, protože neotevřít mi dveře a ujet přes nosem, považuju za vrchol sprostaty(sprostosti?) a co když bych třeba potřebovala jet do nemocnice nebo prostě někam... nakopat do slabin, pitomce pitomýho. A nejhorší na tom je, že přát mu exces v zaměstnání ani moc dobře nejde, protože by se tím mohli ohrozit lidi, leda, že by pochcal sedadlo při dlouhé jízdě. Přírodě neporučíš a asociace sou někdy dobrý a někdy ne a sny taky nemusí být a já nechci sny o takovejch holkách. Co ty na Zikmunde? A kdo rozebere moji paranoiu, fobii a nesnesitelnou lehkost bytí?


Žádné komentáře:

Okomentovat