sobota 11. února 2012

Whose lies?

This sounds on you side.

Lžeš sama sobě. Sama sobě nebo světu okolo, to je těžké rozhodnout, protože jediná jistota je ta nepravda, která se vznáší ve vzduchu. Sama tomu nerozumíš.

Někdy je to odporný jak je svět malej. A někdy to jak onu osobu nemůžu vystát. Všecky povýšený tóny. Br. Kéž by si dala na hlavu pytel a držela hubu.  Zatínají se mi pěsti. To je ta žluč a cholerism. A ten výraz v obličeji, který vyvolává svíravý pocit ve žlučníku. Haha už mi dotíkají souvislosti cholerika, žluče a pohnutýho žlučníku. A je to tvoje vina kámo. Protože jsi osoba komunikace neschopná, svých problémů sděleníschopná a tak trošku hloupá. Ačkoliv asi dost vychcaná. Ta jako osoba.

Whatever. I wont care. nemužu tim ztrácet čas, stejně jako dalšíma povrchnostma. Já potřebuju hloubku. Hloubku a jistotu a spousta lidí je možná zajímavá a cool, bohužel plytká jako tác na chlebíčky. Chci mísu na těsto, na sladký těsto, formu na bábovku nebo tzřeba papiňák... Mimochodem jsem asi posedlá jídlem...

Myslim si, že jit s modrou pusou na nádr byla celkem "férová legrácka" pro lidi...

1 komentář:

  1. Slibuji se všemi bytostmi... jenže právě takových bytostí je zatraceně málo! Proto slibuji, že spolu tenhle rok budeme trávit více času, protože (například) Ty mi pak odfrčíš do Brna, a co potom ta hloubka a jistoty?

    Díky za to, že jsi.

    :)

    OdpovědětVymazat